Vistas de página en total

lunes, 13 de diciembre de 2010

28 DE DESEMBRE!!! (Brain Storm)

EIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII!
El 28 de desembre per a celebrar la festa que voleu que fem???
Nosaltres havíem pensat comprar articles de broma  tipo..., animalillos i menjar de plàstic (aranyetes, panderoletes, ous de plàstic,...) per a mesclar amb el sopar("ensalada tailandesa con crujientes de la zona"), alguna cacota de plàstic de postre ( mousse de xocolata) , alguns cigarros que peten, tacar-li a algú amb  tinta de la que desapareix, fer-los creure que ve a veure-los a Bisbal o a algún famosillo i disfressar-se algú i fer-los la broma, fer una gimkana de bromes, on quan guanyen  li llevem punts, o que guanye el que pitjor cante al karaoke i burrades d'eixes ..., no sé animalaes però no xungues, ni polvos picapica, ni bombas fétidas, ni insults, ni empastrades (ous, aigua, sabons,etc), ni coses desagradables de veres. Que siga divertit i que ens passen coses també a nosaltres, no sols a ells, preparar entre tots una festa, si cadascú o entre varios es prepara alguna/ algunes proves/bromes, i fem varios grups !!
El problema està en que ho havíem pensat per a fer-ho en la resi, però el 28 per la nit és el Sopar dels xicons al Molí Canyar, és un sopar que fem tots els anys i que des de l'any passat patrocina l'Ajuntament de Potríes, és a dir els paga el sopar als xicons, però el personal que va, es paga el sopar. Encara no sé el preu, però si algú de vosaltres vol vindre digueu-m'ho, de tota manera, quan sàpiga alguna cosa us ho diré.

Besots!!!

1 comentario:

  1. Eiiiiiiiiiii!!
    Ahir vam anar a comprar coses per a la festa del dia 28, el sopar costarà uns 20 €. Necessitem saber si algún voluntari vol anar abans del 23, que tenim que pasar la llista.
    Besots!!!

    ResponderEliminar

Nota: solo los miembros de este blog pueden publicar comentarios.