Vistas de página en total

miércoles, 22 de diciembre de 2010

PROGRAMACIÓN ENERO

Hoooolas!!!
Ací us deixe la programació per a Gener, no està completa, tan sols els Nadals, per favor, necessite que em comuniqueu si heu de vindre algún dia, per a dir-ho jo.
Gràcietes!!!



lunes, 13 de diciembre de 2010

28 DE DESEMBRE!!! (Brain Storm)

EIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII!
El 28 de desembre per a celebrar la festa que voleu que fem???
Nosaltres havíem pensat comprar articles de broma  tipo..., animalillos i menjar de plàstic (aranyetes, panderoletes, ous de plàstic,...) per a mesclar amb el sopar("ensalada tailandesa con crujientes de la zona"), alguna cacota de plàstic de postre ( mousse de xocolata) , alguns cigarros que peten, tacar-li a algú amb  tinta de la que desapareix, fer-los creure que ve a veure-los a Bisbal o a algún famosillo i disfressar-se algú i fer-los la broma, fer una gimkana de bromes, on quan guanyen  li llevem punts, o que guanye el que pitjor cante al karaoke i burrades d'eixes ..., no sé animalaes però no xungues, ni polvos picapica, ni bombas fétidas, ni insults, ni empastrades (ous, aigua, sabons,etc), ni coses desagradables de veres. Que siga divertit i que ens passen coses també a nosaltres, no sols a ells, preparar entre tots una festa, si cadascú o entre varios es prepara alguna/ algunes proves/bromes, i fem varios grups !!
El problema està en que ho havíem pensat per a fer-ho en la resi, però el 28 per la nit és el Sopar dels xicons al Molí Canyar, és un sopar que fem tots els anys i que des de l'any passat patrocina l'Ajuntament de Potríes, és a dir els paga el sopar als xicons, però el personal que va, es paga el sopar. Encara no sé el preu, però si algú de vosaltres vol vindre digueu-m'ho, de tota manera, quan sàpiga alguna cosa us ho diré.

Besots!!!

MOOOOOLTES GRÀCIES A TOTS!!

Moltes gràcies a tots els que ens van acompanyar a la torrà del dissabte passat!!
Va estar mooooolt bé, o al menys això m'han dit!!
Mooooltíiiiiiiiisimes gràcies a Lucía, per tot, la caseta, la llenya, el flammmmmmmmmmmmmmmm, el cake.....!!!
Però sobretot, el que més els va agradar als xicons, va ser que vingueren voluntaris, de tota manera, m'han dit 4 coses soltes, perquè ens varem veure poquet ahir, mentre estàvem muntant el Betlem!!
Aprofite per dir-vos que Adri i Jaume ja m´han dit els dies que venen en Nadal. Vaaaa, animeu-se i vingueu, vaaaa, vaaaaaa....snif, snif,

jueves, 9 de diciembre de 2010

Programación mensual

Aquí os dejo lo que hay programado en Residencia, para el mes en curso, los que estéis interesados en participar en alguna actividad, por favor comunicádmelo por mail a: ocio@asmisaf.es


SE BUSCAN MONITORES PARA EL CAMPA DEL 29 DE DICIEMBRE AL 2 DE ENERO

 Hooolas!
Ana y Mari, las coordinadoras del campa de nochevieja, necesitan monitores, el que esté interesado, que me lo diga.


Gracietes!!